Порции 2
Време за приготвяне 10 минути
Сложете тиган за палачинки да се награвя на котлона. В дълбока купа счупете три яйца и разбийте с телена бъркалка, докато увеличат обема си. Посолете. Сложете малко мазнина на дъното на тигана и изсипете яйчната смес.
Отгоре поръсете с половината зелени подправки и щипка микс за яйца „Соло”.
Оставете така да се запича около 2-3 минути. След това сгънете омлета на 3, като прегънете от едната страна към центъра и отдругата страна към центъра.
Ако по средата ви се строри, че е все още сурово, може да го обърнете така прегънат и да допечете за още няколко секунди.
Пригответе втората порция омлет по същия начин.
Сервирайте! Пожелание поръсете с още Соло, червен пипер и свежи зеленчуци.
Да ви е сладко,
Деси Славчева
/личен готвач/