1. Начало
  2. За нас
За нас

За нас

SoGood Подправките на живота са микс подправки по авторски рецепти на личен готвач Деси Славчева, които улесняват готвенето и пестят време, внасяйки нови вкусове и аромати в познати ястия.

Деси Славчева е личен готвач. Работи за хората, които обичат вкусната и добре приготвена храна. Дългогодишният й опит в организирането на тематични вечери и събития, както и пътешествията по цял свят, я вдъхновяват да създаде и изпробва комбинации от прецизно подбрани подправки, в точно определено съотношение, което балансира и отключва потенциала дори и  на най-обикновения продукт или ястие. 

Подправки на живота са насочени към  заетите хора. Хора, които ценят вкусната, добре приготвена храна. Стремят се да се хранят разнообразно, но често страдат от липса на идеи, време за пазаруване и готвене, достъп до качествени продукти или са на ограничен хранителен режим. Това, което ги отличава от останалите подправки  на пазара са интересните и неочаквани комбинации, свежестта и качеството на суровините, възможността да се види съдържанието в прозрачния буркан.

А забавните им имена, като “Гергьовче”, “Градина”, “Соло”, “Пиги”, “Гурме”, “Петле”, “Свежест”, “Наслука”, “Магия”, “Ориент” и “Морско дъно”, загатватразнообразно предназначение (риба, морски дарове, зеленчуци, салати, яйца, дори кейкове и десерти) и удивителен резултат!

Интересът към тях постоянно расте и това ни кара да  вярваме, че нашите предложения и продукти, биха добавили нов вкус и аромат към сезонното ви меню или да увеличат предоставения избор от продукти на вашите клиенти!

Ако проявявате интерес, свържете се с нас! Може да ни откриете на 0886466575 или да ни пишете на office@sogood.bg, а всички продукти може да откриете в нашия онлайн магазин!

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новини и промоции
Абонирай се
Авторски миксове подправки
Откажи