НачалоРецептиЯйца на очи със "Соло"

Яйца на очи със "Соло"

Пържени яйца на очи със свежа салата

Сипете зехтина за готвене в тиган, така че да покрие дъното около половин сантиметър.

Сложете да се сгорещи на котлона.

Счупете яйцата едно по едно. Поръсете щипка "Соло" върху тях. Със супена лъжица, внимателно загребвайте от мазнината и поливайте яйцата, докато жълтъкът започне да побелява по краищата.

Нарежете зелената салата на ивици, настържете морковите и джинджифила. Объркайте всичко с малко сол, зехтин за салата и балсамико.

Сложете салата в чиния, отгоре внимателно поставете яйцата. За допълнително вкус и аромат, пожелание поръсете с още една, две щипки "Соло"

 

Да ви е сладко!

ДЕСИ СЛАВЧЕВА
/Личен готвач/

Facebook Twitter Pinterest Viber
Авторски миксове подправки
Откажи