1. Начало
  2. Рецепти
  3. Печено агнешко бутче с "Гергьовче"
Печено агнешко бутче с Гергьовче

Печено агнешко бутче с "Гергьовче"

Рецепта за печено агнешко бутче

 

Подредете клончетата подправки, лук и чесън на дъното на дълбок, огнеупорен съд. 
В отделна купа сложете месото и го обтрийте със сухите подправки и солта.

Поставете месото върху зелените подправки. Полейте с виното и зехтина.

атворете съда с капак или завийте с алуминиево фолио. /Може да използвате и специален плик за печене на месо и риба. Подредете всички състваки в плика. Сипете течността и печете според инструкциите на опаковката на плика./

Печете на 180 градуса Целзий между два часа и половина и три часа. 


Да ви е сладко!

ДЕСИ СЛАВЧЕВА
/Личен готвач/

Facebook Twitter Pinterest Viber

Други рецепти

Подобни продукти

КОМПЛЕКТ ПОКРИВКА С КЪРПИ ЗА ПИКНИК КОМПЛЕКТ ПОКРИВКА С КЪРПИ ЗА ПИКНИК
Памучна покривка подходяща за пикник и градинска маса, комбинирана с четири антибактериални памучни кърпи.
71.00лв 56.80лв Поръчай
ПЕТЛЕ ПЕТЛЕ
Микс подправки за пилешко, пуешко, червени меса, наденички, картофи, карфиол, зеле, ризото, домашен хляб и соленки.
8.50лв Поръчай
МАГИЯ МАГИЯ
Микс подправки за чаени кейкове, маслени сладкиши и бисквити, ганаш за шоколадови бонбони и макарони, пана кота, мляко с ориз или плодов пай.
7.50лв Поръчай
Авторски миксове подправки
Откажи