Накиснете лещата за около час. Сварете и обелете картофите. Сложете ги в дълбок съд, добавете две супени лъжици мазнина, щипка сол и подправката. Намачкайте до получаването на хомогенна смес. Разпределете кортофения микс по дъното и страните на намазана със зехтин форма за пай.
В дълбок тиган загрейте мазнината, сипете нарязаните на дребно зеленчуци и минатата през преса скилидка чесън. Задушете, докато омекнат. Добавете чаената лъжица SoGood „Гергьовче“. Разбъркайте и добавете лещата. Накрая сипете кокосовото мляко и оставете да къкри на бавен огън, докато лещата поеме цялото количество течност.
Свалете от огъня и внимателно изсипете върху картофената кора. Печете на 180 градуса около 40 минути.
Да ви е сладко,
Шеф Деси Славчева
Продукти: - Гергьовче - Морско дъно 1 - Комплект за месо - Комплект за риба и морски дарове