Сложете лещата да се вари и варете, докато омекне. Ако водата изври,добавете още малко, така че да покрие лещата с около сантиметър. Нарежете зеленчуците на дребно и колбаса на шайби с дебелина от около 1 см. В тиган задушете зеленчуците в малко мазнина и 2-3 сл от бульона на лещата, докато поомекнат. Смесете с лещата и оставете за заври. Добавете шайбите колбас и варете около 10 минути. Накрая добавете ½ чаена лъжичка „Гурме“. Опитайте и посолете, ако сметнете за необходимо. Сервирайте веднага - пожелание с филия пълнозърнест хляб!
Да ви е сладко!
Шеф Деси Славчева
Продукти: - Гурме - подправки за телешко, гъби и кореноплодни - Комплект за месо
Ако не откривате комплект според вашия вкус, може да си създадете сами един! Изберете 4 подправки по избор и приберете в красива дървена кутия - удобна както за съхранение у дома, така и за носене с нас почивка! Подарете вкус!