Брауни с орехи и „Магия“
Меката и сочна сърцевина е онова, което отличава браунито от обикновения шоколадов кейк.
Загрейте фурната до 180 градуса.
Разтопете шоколада с маслото на водна баня.
С телена бъркалка разбийте яйцата и захарта, докато се образува пухкава пяна.
Добавете шоколадовата смес, брашното, солта, подправките и орехите.
Разбъркайте, докато се получи еднородна смес.
Изсипете в предварително застлана с хартия за печене тава/квадратна 20х20 или правоъгълна с подобен размер/.
Печете около 25-30 минути, докато повърхността хване коричка.
Охладете в тавата.
Сервирайте пожелание поръсен с допълнително какао.
Да ви е сладко!
Деси Славева
/личен готвач/