Брускети със селъри и „Градина“

Пoрции 4

Време за приготвяне: 40 минути

Обелете стеблата целина  и ги нарежете на тънки ленти. Наредете ги в тава, застлана с хартия за печене и ги поръсете със сол, микс „Градина“, зехтин и оцет. Печете на 180 градуса около 20-25 минути. От време на време разбърквайте, за да се опекат равномерно.

В купа смесете майонезата с киселото мляко. Добавете хряна и нарязания на дребно фенъл. Посолете на вкус.

Върху всяка брускета поставете няколко парчета от опеченото селъри, покрийте със соса и сервирайте със свежи листа селъри.

 

Да ви е сладко!

 

Деси Славчева,

/личен готвач/

 

Авторски миксове подправки
Откажи