НачалоУслугиРезервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Резервирай личен готвач

Имате ли повод за празнуване - рожден ден, годишнина от сватба, ново бизнес начинание? Искате ли да си поканите гости, без да е необходимо да се приготвяте цял ден?

Искате ли да празнувате в уюта на собствения си дом? Искате ли да се насладите на празника? Искате ли да имате повече време, което да споделите с вашето семейство и приятели, без да се притеснявате, кой ще напазарува и сготви?

Оставете подготовката на нас и празнувайте! Ние ще подготвим нещо ново, нещо празнично и много вкусно. Обяд, вечеря, следобеден брънч или чаено парти - в уюта на вашия дом - с личен готвач Деси Славчева и щипка таен аромат.

 

Услугата “Личен готвая” включва консултация относно менюто и бюджета за пазаруване, пазаруване вместо вас в рамките на договорения бюджет и приготвяне на подбраното меню във вашата кухня в рамките на 2-3 часа преди започване на събитието.

 

Според подбрания тип почерпка, тя може да бъде предварително подредена на празничната маса или елегантно пакетирана за почерпка в офиса.

Резервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвачРезервирай личен готвач
Авторски миксове подправки
Откажи