1. Начало
  2. Новини
  3. Със SoGood около света SG3721
Със SoGood около света SG3721

Със SoGood около света SG3721

Скъпи приятели, щастливи сме да ви представим новата авторска колекция подправки на шеф Деси Славчева - „SoGood около света SG3721“, вдъхновена от пътешествията й по цял свят, като акцентът е върху любими дестинации от Африка, Азия и Америка.

Новите подправки са с разнообразно предназначение и са повлияни от кухните на Иран, Мароко, Етиопия и Америка.

SoGood „Ню Мексико“е трибют към латиноамериканската кухня – леко пикантна, ароматна и загадъчна!

Идеята за SoGood „Персия“ се заражда много преди идеята за SoGood!
През 2015та година шеф Деси поема на пътешествие към Иран и в рамките на около месец успява да обиколи страната на длъж и на шир.  
По време на това пътешествие пред нея се отваря истинска палитра от нови вкусове и аромати!

"А умението на персийците да усмирят цялата тази палитра от аромати в едно обикновено ястие е наистина завидно! Всяка нотка е премерена! Има от всичко - и сол, и лимон, и мазнина, и куркума, и сумак, и пипер, и сминдух  и какво ли още не. А в същото време,  всичко е така добре балансирано, че не долавяш нищо конкретно." - споделя тя.
Както се сещате опитването е било задълбочено и многодневно, а резултатът е SoGood „Персия“ – чудо в бурканче, подходящо както за ориз и кебап, така и за мляко с ориз и грис халва!

В разгара на лятото  на 2016та година, шеф Деси се прибира след пътуване в Мароко с няколко бурканчета подправки закупени от берберите, които я вдъхновяват да направи собствен прочит на любимия марокански микс “ras el hanout” –  царят на подправките! 

И успява - това е SoGood „Мароко“!

Колкото до Sogood „Етиопия“ – казва, че там било лесно, в основата е любовта й към кафето, шоколада, кардамона и листата от рози!

Подарете си пътешествие през февруари!

Продукти на месеца

ГРАДИНА ПАКЕТ ГРАДИНА ПАКЕТ
Микс подправки за зеленчуци и различни вегетариански и месни ястия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
8.50лв Поръчай
СОЛО ПАКЕТ СОЛО ПАКЕТ
Микс от подправки за яйца, омлет, яйца Бенедикт, сирене, бекон, кисело зеле и туршия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
7.00лв Поръчай
ПЕТЛЕ ПАКЕТ ПЕТЛЕ ПАКЕТ
Микс подправки за пилешко, пуешко, червени меса, наденички, картофи, карфиол, зеле, ризото, домашен хляб и соленки в двойна опаковка от 80 г за презареждане.
8.50лв Поръчай
SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721 SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721
Комплект предназначен за любителите на интернационалната кухня и пътешествията! Прекрасна селекция от аромати, допълващи разнообразни ястия от цял свят! Подарете вкус!
53.00лв Поръчай

Рецепти на месеца

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новини и промоции
Абонирай се
Авторски миксове подправки
Откажи