1. Начало
  2. Новини
  3. Пилешка супа за душата!
Пилешка супа за душата!

Пилешка супа за душата!

Случвало ли ви се е в студен есенен ден да си мечтаете за ароматна, топла супа?

Супата онова лесно за приготвяне  и трудно за снимане ястие!

Този месец шеф Деси сподели с нас класически рецепти за супа, давайки ни още варианти с любимите летни миксове SoGood „Морско дъно 1“ и „Морско дъно 2“, както и интересна идея за SoGood “Магия”.

Как се застройва супа топчета, как се прави пилешка супа за душата с щипка „Магия“, класическа зеленчукова  и вариации на любимите ни крем супи от тиква и картофи, ще откриете в страницата ни с рецепти.

За истинските любители на топлия елексир, шеф Деси селектира и топ 4 подправки за супа, с които да обогатите есенния си асортимент от рецепти.

Изберете SoGood “Градина”; SoGood „Гурме“; SoGood „Морско дъно “ 1 или 2 и SoGood „Магия“ и създайте своят уникален комплект подправки за супа и не само!

Имайте прекрасен месец!

Продукти на месеца

ГРАДИНА ПАКЕТ ГРАДИНА ПАКЕТ
Микс подправки за зеленчуци и различни вегетариански и месни ястия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
8.50лв Поръчай
СОЛО ПАКЕТ СОЛО ПАКЕТ
Микс от подправки за яйца, омлет, яйца Бенедикт, сирене, бекон, кисело зеле и туршия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
7.00лв Поръчай
ПЕТЛЕ ПАКЕТ ПЕТЛЕ ПАКЕТ
Микс подправки за пилешко, пуешко, червени меса, наденички, картофи, карфиол, зеле, ризото, домашен хляб и соленки в двойна опаковка от 80 г за презареждане.
8.50лв Поръчай
SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721 SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721
Комплект предназначен за любителите на интернационалната кухня и пътешествията! Прекрасна селекция от аромати, допълващи разнообразни ястия от цял свят! Подарете вкус!
53.00лв Поръчай

Рецепти на месеца

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новини и промоции
Абонирай се
Авторски миксове подправки
Откажи