1. Начало
  2. Новини
  3. Брънч! Любимото ни неделно занимание!
Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Гурме тенденциите през последните години наложиха тази чуждица в нашето ежедневие до такава степен, че се превърна в нерезделна част от уикенда ни!

Какво е брънч? Английската дума – brunch, се е образувала при сливането на други две английски думи– „breakfast” (закуска) и lunch (обяд), за да онагледи забвението от дългата закуска, започнала преди обяд и приключила с чаша вино или коктейл по някое време в късния, лежерен неделен следобед!

За щастие и шеф Деси обича брънча! Обича го още от далечната 2001ва година, когато за пръв път попадна на закуска в класически брънч ресторант в тузарското крайбрежие на Cape cod, Massachusetts.

Горе долу по времето, когато опита зa първи път и New York style cheesecake и реши, че това е най-великото откритие на Новия Свят, но за това ще ви разкажем друг път.

А сега споделяме с вас любимите закуски на SoGood заедно с единствения и назаменим микс за закуска SoGood „Соло“!

Имайте прекрасен месец!

Продукти на месеца

ГУРМЕ ГУРМЕ
Микс от подправки за телешко, говеждо, стекове, джолан, гъби, целина, фенъл, мусака и други месни и вегетариански ястия.
9.00лв Поръчай
МОРСКО ДЪНО 1 МОРСКО ДЪНО 1
Микс подправки за скариди, калмари, панирани морски дарове, ризото, зелен фасул, грах, зеленчукови супи и ястия.
8.00лв 4.00лв Поръчай
ОРИЕНТ ОРИЕНТ
Микс подправки за хумус и различни вегетариански ястия
11.50лв 5.75лв Поръчай
КОМПЛЕКТ 4 МИКСА ПО ИЗБОР КОМПЛЕКТ 4 МИКСА ПО ИЗБОР
Ако не откривате комплект според вашия вкус, може да си създадете сами един! Изберете 4 подправки по избор и приберете в красива дървена кутия - удобна както за съхранение у дома, така и за носене с нас почивка! Подарете вкус!
53.00лв Поръчай

Рецепти на месеца

Авторски миксове подправки
Откажи