1. Начало
  2. Новини
  3. Брънч! Любимото ни неделно занимание!
Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Брънч! Любимото ни неделно занимание!

Гурме тенденциите през последните години наложиха тази чуждица в нашето ежедневие до такава степен, че се превърна в нерезделна част от уикенда ни!

Какво е брънч? Английската дума – brunch, се е образувала при сливането на други две английски думи– „breakfast” (закуска) и lunch (обяд), за да онагледи забвението от дългата закуска, започнала преди обяд и приключила с чаша вино или коктейл по някое време в късния, лежерен неделен следобед!

За щастие и шеф Деси обича брънча! Обича го още от далечната 2001ва година, когато за пръв път попадна на закуска в класически брънч ресторант в тузарското крайбрежие на Cape cod, Massachusetts.

Горе долу по времето, когато опита зa първи път и New York style cheesecake и реши, че това е най-великото откритие на Новия Свят, но за това ще ви разкажем друг път.

А сега споделяме с вас любимите закуски на SoGood заедно с единствения и назаменим микс за закуска SoGood „Соло“!

Имайте прекрасен месец!

Продукти на месеца

ГРАДИНА ПАКЕТ ГРАДИНА ПАКЕТ
Микс подправки за зеленчуци и различни вегетариански и месни ястия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
8.50лв Поръчай
СОЛО ПАКЕТ СОЛО ПАКЕТ
Микс от подправки за яйца, омлет, яйца Бенедикт, сирене, бекон, кисело зеле и туршия в двойна опаковка от 80г за презареждане.
7.00лв Поръчай
ПЕТЛЕ ПАКЕТ ПЕТЛЕ ПАКЕТ
Микс подправки за пилешко, пуешко, червени меса, наденички, картофи, карфиол, зеле, ризото, домашен хляб и соленки в двойна опаковка от 80 г за презареждане.
8.50лв Поръчай
SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721 SOGOOD ОКОЛО СВЕТА SG3721
Комплект предназначен за любителите на интернационалната кухня и пътешествията! Прекрасна селекция от аромати, допълващи разнообразни ястия от цял свят! Подарете вкус!
53.00лв Поръчай

Рецепти на месеца

БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новини и промоции
Абонирай се
Авторски миксове подправки
Откажи