Брауни с орехи и „Магия

Меката и сочна сърцевина е онова, което отличава браунито от обикновения шоколадов кейк.

Загрейте фурната до 180 градуса.

Разтопете шоколада с маслото на водна баня.

С телена бъркалка разбийте яйцата и захарта, докато се образува пухкава пяна.

Добавете шоколадовата смес, брашното, солта, подправките и орехите.

Разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Изсипете в предварително застлана с хартия за печене тава/квадратна 20х20 или правоъгълна с подобен размер/.

Печете около 25-30  минути, докато повърхността хване коричка.

Охладете в тавата.

Сервирайте пожелание поръсен с допълнително какао.

 

Да ви е сладко!

 

Деси Славева

/личен готвач/

Авторски миксове подправки
Откажи