НачалоУслуги
Услуги

Услуги

Искате ли да готвите вкусно?

Искате ли да имате повече свободно време?

Искате ли да впечатлявате семейството и приятели  с неустоими аромати и  примамливи ястия?

Искате ли да изненадате гурме приятел с личен подарък?

Вие: 

Живеете динамично, ежедневието ви е изпълнено с много задачи и често крадете от времето си за обяд. Бихте искали да се храните с разнообразна и вкусно приготвена храна, без това да ви коства много усилия и да отнема от времето ви за почивка и развлечения.

Вашите затруднения са:

Често изпитвате затруднение да решите какво да сготвите – липсват ви идеи или не сте убедени, че избраната рецепта ще се получи. Губите време, чудейки се какво да напазарувате и как да комбинирате продуктите. Не експериментирате често в кухнята, тъй като се страхувате да не провалите.

Сега имате най-много нужда от:

Това, от което имате най-много нужда сега е, като с магическа пръчка, някой да сготви вместо вас. Иска ви се с минимални усилия и с няколкото налични в хладилника продукти да може да приготвите вечеря, без да е необходимо отново да ходите да пазарувате.  Тайно си мечтаете всеки експеримент в кухнята да е успешен и забележителен.

Не е нужно да прекарвате часове в кухня, в пазаруване или всяка вечер да сте на ресторант!

Моите услуги и продукти са точно за хора като вас!


Ето как може да ви бъдем полезни:

Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?

Авторски миксове подправки
Откажи