Рибно мезе с "Наслука"

 

Време за приготвяне: 1 час

Порции 10 

 

  • 2 ципури по около 500 гр всяка
  • 4-5 стебла селъри
  • 200 гр майонеза
  • 1/3 чл микс подправки за риба „Наслука
  • прясно изцеден сок от лимон
  • сол
  • 1/4 чл настърган хрян или паста от хрян

 

Почистете и опечете ципурите във фурната според инструкциите тук.

Оставете да изстинат и вниматeлно обезкостете.

Нарежете селърито на дребни кубчета.

В купа смесете селърито, обезкостените дребни парчета риба, настъргания хрян или паста от хрян, майонезата и поръсете с „Наслука“.

Разбъркайте добре, добавете сол и лимонов сок на вкус.

Сервирайте с препечен хляб или свежи репички.

 

Да ви е сладко,

 

Деси Славчева

/личен готвач/

 

Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?