Стек от целина  с „Гурме

 

Време за приготвяне: 1 час

Порции: 4


  • 1 голяма глава целина
  • Сол
  • Зехтин
  • Микс подправки „Гурме

Обелете целината и я нарежете на филии с дебелина около 1-1,5 см.

Подредете филиите върху намазана със зехтин хартия за печене.

Поръсете със сол, „Гурме“ и зехтин.

Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 40 минути.

Целината е готова, когато омекне със златиста коричка.

 

Да ви е сладко!

 

ДЕСИ СЛАВЧЕВА

/личен готвач/

Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?