Печени зеленчуци

Печени зеленчуци

Рецепта за печени зеленчуци

Време за приготвяне: 1 час

 

  • Зеленчуци по избор: карфиол, броколи, брюкселско зеле, моркови, лук, праз, червено цвекло, картофи,
  • сол
  • 50 милилитра зехтин
  • 1-2  чаени лъжици „Градина

Включете фурната на 170 градуса Целзий.

Нарежете зеленчуците на едри парчета. Сложете ги в купа. Поръсете със сол, една-две супени лъжици „Градина“ и зехтин. Разбъркайте добре.

Застилете тава с хартия за печене и наредете зеленчуците отгоре.

Печете в предварително загрята на 170 градуса фурна, докато зеленчуците омекнат и хванат златиста коричка.

 

Да ви е сладко!

 

ДЕСИ СЛАВЧЕВА

/Личен готвач/

Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?