Телешки стек

Телешки стек

Рецепта за телешки стек


  • 2 телешки стека
  • 1 сл зехтин и малка бучка масло
  • няколко щипки „Гурме“
  • сол на вкус

Внимателно подсушете стековете с кухненска хартия. Обтрийте ги  с „Гурме“. Загрейте чугунен тиган на силен огън. Сложете зехтина и бучката масло. Сложете стековете и запечатайте за три – четири минути от всяка страна. Посолете след като ги свалите от огъня. Оставете да си починат върху дървена дъска за пет, десет минути.

 

Да ви е сладко!

 

ДЕСИ СЛАВЧЕВА

/Личен готвач/

Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?