Юбилеят на Димитър

Юбилеят на Димитър

Димитър Димитров, по-известен като чичо Митко сред приятелите на децата си, обича дългите семейни вечери, сбирките с приятели и увлекателните истории…

Чичо Митко е инженер по професия. Поради спецификата на своята работа, години наред е работил в чужбина – далеч от семейство и приятели.

Сега, когато е отново у дома, с удоволствие посвещава свободното си време на семейството,  домашния уют, играта с внуците и разходката на кучето.

Годините прекарани далеч от дома са го научили да цени кратките моменти с добри приятели, а изкусните кулинарни умения на неговата съпруга и опитаните гозби по света – да цени добрата храна!

За своя юбилей чичо Митко, желаеше нещо непретенциозно, но специално. Нещо, което да позволи на цялото му семейство да се чуства добре и да се забавлява. Без да ги натоварва излишно с приготовления и пазаруване.

Чичо Митко ми се довери и остави приготовленията на мен – личен готвач Деси Славчева.

За неговия юбилей се спряхме на познати, но различно приготвени ястия – печени агнешки бутчета, домашни питки с арабски подправки, свежи салати и разбира се шоколадов десерт…

Всички останаха доволни…

Юбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на Димитър
Специална вечеря Специална вечеря
Специална вечеря

Впечатлете гостите! 

Очаквате специални гости или бизнес партньори? Искате да поднесете концпетуална вечеря, която да впечатли всички около масата? Искате да изненадате някой специален човек? 

Събиране с приятели Събиране с приятели
Събиране с приятели

Нямате специален повод, но вярвате, че добрите приятели са достатъчно основание за празник? Искате да се съберете с приятели просто ей така? Добрата храна е винаги повод компанията да се събере? 

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Превърни всеки празник в специално преживяване!