Юбилеят на Димитър

Юбилеят на Димитър

Димитър Димитров, по-известен като чичо Митко сред приятелите на децата си, обича дългите семейни вечери, сбирките с приятели и увлекателните истории…

Чичо Митко е инженер по професия. Поради спецификата на своята работа, години наред е работил в чужбина – далеч от семейство и приятели.

Сега, когато е отново у дома, с удоволствие посвещава свободното си време на семейството,  домашния уют, играта с внуците и разходката на кучето.

Годините прекарани далеч от дома са го научили да цени кратките моменти с добри приятели, а изкусните кулинарни умения на неговата съпруга и опитаните гозби по света – да цени добрата храна!

За своя юбилей чичо Митко, желаеше нещо непретенциозно, но специално. Нещо, което да позволи на цялото му семейство да се чуства добре и да се забавлява. Без да ги натоварва излишно с приготовления и пазаруване.

Чичо Митко ми се довери и остави приготовленията на мен – личен готвач Деси Славчева.

За неговия юбилей се спряхме на познати, но различно приготвени ястия – печени агнешки бутчета, домашни питки с арабски подправки, свежи салати и разбира се шоколадов десерт…

Всички останаха доволни…

Юбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на ДимитърЮбилеят на Димитър
Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?