Рожденият ден на Тина

Рожденият ден на Тина

Константина Иванова, по-известна сред приятелите си като Тина e интериорен дизайнер. Живее в стилен апартамент в известен столичен квартал.

Ежедневието й е изпълнено с динамика. Често излиза рано сутрин и се прибира късно вечер.

Както в работата си, така и в личния живот, Тина подхожда с вкус и стил! Тя цени красотата и знае, че детайлите са важни и имат силата да променят всичко!

Тина обича хубавата храна и вино, пътешествията и ексурзиите в планината, но от всичко най-много обича сбирките с приятели!  Всеки път когато кани приятели у дома се опитва да им предложи нещо различно, вкусно и интересно. Eскпериментите й са увенчани с успех, но все по-рядко намира време за тях!

Тина знае, че времето е ценно и напоследък тайничко мечтае за малко повече от него!

Тина е щастлива - най-накрая има достатъчно време!

Тя вече знае, че с личен готвач Деси Славчева пълноценните вечери с приятели и вкусните празнични почерпки са напълно възможни!

Тина е практична и ми се довери - направето го и вие;)

Рожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на Тина
Специална вечеря Специална вечеря
Специална вечеря

Впечатлете гостите! 

Очаквате специални гости или бизнес партньори? Искате да поднесете концпетуална вечеря, която да впечатли всички около масата? Искате да изненадате някой специален човек? 

Събиране с приятели Събиране с приятели
Събиране с приятели

Нямате специален повод, но вярвате, че добрите приятели са достатъчно основание за празник? Искате да се съберете с приятели просто ей така? Добрата храна е винаги повод компанията да се събере? 

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Превърни всеки празник в специално преживяване!