Рожденият ден на Тина

Рожденият ден на Тина

Константина Иванова, по-известна сред приятелите си като Тина e интериорен дизайнер. Живее в стилен апартамент в известен столичен квартал.

Ежедневието й е изпълнено с динамика. Често излиза рано сутрин и се прибира късно вечер.

Както в работата си, така и в личния живот, Тина подхожда с вкус и стил! Тя цени красотата и знае, че детайлите са важни и имат силата да променят всичко!

Тина обича хубавата храна и вино, пътешествията и ексурзиите в планината, но от всичко най-много обича сбирките с приятели!  Всеки път когато кани приятели у дома се опитва да им предложи нещо различно, вкусно и интересно. Eскпериментите й са увенчани с успех, но все по-рядко намира време за тях!

Тина знае, че времето е ценно и напоследък тайничко мечтае за малко повече от него!

Тина е щастлива - най-накрая има достатъчно време!

Тя вече знае, че с личен готвач Деси Славчева пълноценните вечери с приятели и вкусните празнични почерпки са напълно възможни!

Тина е практична и ми се довери - направето го и вие;)

Рожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на Тина
Събиране с приятели Събиране с приятели
Събиране с приятели

Нямате специален повод, но вярвате, че добрите приятели са достатъчно основание за празник? Искате да се съберете с приятели просто ей така? Добрата храна е винаги повод компанията да се събере? 

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Превърни всеки празник в специално преживяване!

Празнична почерпка Празнична почерпка
Празнична почерпка

Превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости!