Рожденият ден на Тина

Рожденият ден на Тина

Константина Иванова, по-известна сред приятелите си като Тина e интериорен дизайнер. Живее в стилен апартамент в известен столичен квартал.

Ежедневието й е изпълнено с динамика. Често излиза рано сутрин и се прибира късно вечер.

Както в работата си, така и в личния живот, Тина подхожда с вкус и стил! Тя цени красотата и знае, че детайлите са важни и имат силата да променят всичко!

Тина обича хубавата храна и вино, пътешествията и ексурзиите в планината, но от всичко най-много обича сбирките с приятели!  Всеки път когато кани приятели у дома се опитва да им предложи нещо различно, вкусно и интересно. Eскпериментите й са увенчани с успех, но все по-рядко намира време за тях!

Тина знае, че времето е ценно и напоследък тайничко мечтае за малко повече от него!

Тина е щастлива - най-накрая има достатъчно време!

Тя вече знае, че с личен готвач Деси Славчева пълноценните вечери с приятели и вкусните празнични почерпки са напълно възможни!

Тина е практична и ми се довери - направето го и вие;)

Рожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на ТинаРожденият ден на Тина
Поръчай микс подправки Поръчай микс подправки
Поръчай микс подправки

Искате ли да готвите бързо и вкусно? Искате ли използвате повече продукти, да изненадвате с нови аромати и текстури? Искате ли да превърнете ястията си в неустоим кулинарен шедьовър?

Резервирай личен готвач Резервирай личен готвач
Резервирай личен готвач

Искате ли да превърнете всеки повод и семеен празник в специално изживяване за вас и вашите гости? Искате ли просто да сте у дома и в същото време да се насладите на компанията на ваши приятели и роднини без да е нужно да готвите?

Поръчай торта Поръчай торта
Поръчай торта

Искате ли вкусна и красива торта за рождения си ден? Искате ли да зарадвате любим човек с прекрасен подарък?